Kortverblijf

 

Albe is een vergunde zorgaanbieder voor meerderjarigen met een mentale beperking. Albe werkt al jaren met mensen met een bijkomende psychische kwetsbaarheid. 

Albe beschikt over een beperkt aantal plaatsen voor kortverblijf. Je kan voor een bepaalde tijd komen logeren in één van de drie gebouwen. Je hebt dan een één- of tweepersoonskamer ter beschikking en maakt verder gebruik van de gemeenschappelijke leefruimtes in Albe. Overdag sluit je aan bij de dagwerking van Albe. 

 

Begeleidingsvoorwaarden:

 

Je kan zowel met een persoonvolgend budget als via RTH (Rechtstreeks toegankelijke hulp) gebruik maken van het kortverblijf. Meer info over de persoonsvolgende financiering vindt u hier.

 

Aanmelding:

 

Als je graag wil kennismaken met ons aanbod, neem je contact met ons op via info@albevzw.be of door te bellen naar 03/665 31 05 waarbij je vraagt naar Eva Rimaux. Vervolgens maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit biedt jou en eventueel je familie of netwerk de kans om Albe eens te komen bezichtigen. In dit gesprek kunnen we jouw vraag en nood in kaart brengen. Als je via DienstOndersteuningsPlan reeds zelf tot een duidelijke zorgvraag kwam, bekijken we dit samen. In dit gesprek bekijken we ook of je reeds een persoonsvolgend budget kreeg toegezegd en hoeveel dit bedraagt. We bekijken ook of Albe een antwoord kan biedenop je vraag en op welke termijn dit eventueel mogelijk is.

 

Kostprijs:

 

* Via persoonsvolgend budget hangt de kostprijs af van je zorgvraag en de grootte van je persoonvolgend budget. Albe verkiest om met vouchers te werken.

 

* Via RTH betaal je met:

- jouw RTH-punten:

 

 

 

- jouw eigen bijdrage:

 

 

 

 

Wil je meer info of heb je vragen, dan kan je terecht bij Lucie Engelen of Dragana Djurisic op intake@albevzw.be of via tel: 03/665 31 05.

24-uursopvang: 0,217 punten

een nacht: 0,130 punten

een dag: 0,087 punten

24-uursopvang: 33,74 euro

een nacht: 24,14 euro

een dag: 9,60 euro

Het kasteel en nieuwbouw

Lobelialaan 14

2950 Kapellen

03/665 31 05

info@albevzw.be

Het huis 

Christiaan Pallemansstraat 74

2950 Kapellen

03/315 06 89

info@albevzw.be