Contact

Contact

Wij zijn 24/7 te bereiken op het telefoonnummer 03 665 31 05.

Bewoners in het huis kan u op het nummer 03 315 06 89 bereiken.

Intakes

Bij interesse in een eventuele intake kan u mailen naar intake@albevzw.be. Het antwoord op enkele korte vragen kan u alvast hier vinden.


Stage lopen in Albe

Wil je graag stage lopen in Albe, neem dan contact op via stage@albevzw.be.


Werken in Albe

Sollicitaties mogen aan marjanpalet@albevzw.be gericht worden. Onze vacatures kan u steeds terugvinden op de website van de VDAB. Indien je recent stage bij ons liep, kan je je bovendien steeds kandidaat stellen als jobstudent.


Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via vrijwilligers@albevzw.be. Je wordt uitgenodigd om eens langs te komen en bekijken samen met jou wat jij graag voor Albe wil betekenen. Dit kan zowel sporadisch als op regelmatige basis zijn. Meer info kan je op de 'steun ons' pagina vinden.


Andere vragen

Heeft u een andere vraag, dan wordt u via info@albevzw.be verder geholpen.

Op 750 meter van Albe ligt het station van Kapellen. Hier stoppen treinen die onder andere vanuit Antwerpen, Charleroi, Roosendaal en Puurs komen.

Je kan ook met de bus komen. Op 750 meter de andere richting uit, is een bushalte van De Lijn waar de buslijnen 730, 780 en 781 vanuit Wijnegem en Brasschaat stoppen.

In het dorp, op 1 kilometer van Albe, is een bushalte van De Lijn. Hier stoppen de buslijnen 650, 659, 670, 676, 720, 780 en 781 vanuit onder andere Antwerpen, Brasschaat, Ekeren-Donk en Wijnegem.

Met de auto kan je gratis parkeren in de wijk of op ons domein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

* indicates required