Steun ons

Steun ons

Financiële steun

Je kan ons steeds financieel steunen door een gift te storten naar AlbeVZW op BE53 7512 0187 7753. Dit mag u doen met de vermelding 'bouwfonds'. Elke gift groter of gelijk aan €40 (cumuleerbaar op 1 jaar) geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van jouw gift. Je ontvangt van ons in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar een fiscaal attest. Lees hier meer over onze bouwplannen.


Nalatenschap

Sinds 1 september 2018 is de nieuwe wetgeving rond erfrecht van kracht. Daardoor krijg je vandaag meer vrijheid, duidelijkheid en zekerheid. Je kan Albe opnemen in je testament via een legaat.


Vrijwilligerswerk

U kan ons ook steunen door af en toe een handje te komen helpen. U mag hier steeds voor mailen naar vrijwilligers@albevzw.be. Je wordt uitgenodigd om eens langs te komen en bekijken samen met jou wat jij graag voor Albe wil betekenen. Dit kan zowel sporadisch als op regelmatige basis zijn.

Zo hebben we bijvoorbeeld iemand die hier mee voor de tuin komt zorgen, hij is er bijna elke dag. Er is ook iemand die elke woensdag mee komt helpen in het wassalon en iemand die elke vrijdag meedoet met Salon de Beauté. Daarnaast hebben we ook enkele vrijwilligers die bijvoorbeeld eens een koffietje komen drinken of met enkele gasten een wandeling gaan maken, iemand die af en toe wat bewoners meeneemt om te gaan vissen en iemand van het wijkcomité die mee voor de moestuin van Albe zorgt. Wij zijn blij met elke vorm van hulp.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

* indicates required